DFK GROUP İLE BÜYÜK ANLAŞMA

DFK Group ile büyük Emlak anlaşması

Serdar Gürsoy
STUTTGART- Uzun zamandır DFK Danışmanlık Sirketin de başarılı çalışmalar yapan işadamları ve DFK Group yöneticlileri Tarkan Şöhret ve Onur Usluer bir başarıya daha imza attılar. Almanya’nın en büyük Bankası Deutsche Bank’ın şubelerinde artık DFK’nın 5 yıldızlı Dev Projesi “Kuşadası International Golf & SPA Resort” un satışları başladı. Deutsche Bank’ın Emlak bölümünde yetkili şirket Deutsche Immobilien ile anlaşıldı. Türkiye’de bulunun emlaklardan sadece DFK Group’un bu dev Projlesi ünlü Banka’nın şubelerinde pazarlanacak.
DFK Genel Müdürü Tarkan SÖHRET: “Deutsche Immobilien gibi büyük bir Şirket’in bizim Projemiz ile ilgilenmesi ve Deutsche Bank’ın şubelerinde pazarlamak istemesi tabiiki bizim icin gurur verici. 5 Yıldızlı Projemiz; yüksek kalitesile güven veriyor. Banka şubelerinde de artık Almanya’da yaşayan vatandaşlarımıza Türkiye’den yüksek standartlarda ev ve villa sahibleri olma imkanı saglayabildigimiz için çok mutluyuz.” diye konuştu.

Türkiye’de tek olan, esşiz bir Proje
Kuşadası International Golf & SPA Resort: 18 Delik Golf Şampiyona Sahası’nın yanısıra, 11 Adet açık, 1 adet kapalı yüzme havuzu, basket sahası, tenis kortu, fitness, berber, 4 adet restaurantları, çocuk bakım alanı, sauna, Türk hamamı, masaj salonunu içinde bulunduran tesis, yaz kış yılın 365 günü aynı standarlarda hizmet veriyor. Bu Proje’den evinizi aldıktan sonra ortak alanlardan ücretsiz olarak faydalanabileceğiniz gibi oturmadığınız zamanlarda kiraya verme şansınız da bulunuyor. KUŞADASI, İzmir’e yakın, Şirince, Efes Harabeleri, Meryem Ana gibi dünyaca tanınmış ve ziyaretçi çeken Tarih miraslarının yanısıra. Türkiye’nin en uzun kum plajlarından biri olan Pamucak sahili, Kadınlar Denizi, Davutları, Dünyada havasının astım Hastalarına iyi gelmesi ile ünlü Güzelçamlısı ve Milli Parkıyla, Doğal Cenneti de içinde barındırır. Yaz kış oturulabilecek bir bölgedir. Bu bölgede yatırım yapmak çok mantıklı, çünkü yatırımın geri dönüşü 9-10 yıl arasındadır. Görüldüğü gibi sadece YAŞAM geçirmek için değil yatırım yapmak için de son derece uygun.