TÜRKİYE'DE YATIRIMIN TAM ZAMANI

STUTTGART- İzmir, Kuşadası ve Ceşme’de uygun Arsalar, Daireler ve Villalar olduğuna dikkat çeken DFK Group Yönetecileri Tarkan ŞÖHRET ve Onur USLUER Ege bölgesinde yatırım için çok güzel fırsatlar sunuyor. DFK Group Yönetecileri; “Şuan size sunabilecegimiz Emlaklar: 18 tane Arsa, 78 tane lüks Villa ve 145 tane lüks Konut Portföyümüze ikinci el ya da eski konut almak yerine, yeni yapılmış ya da yapımı devam eden, deprem yönetmeliklerine uygun, 1. sınıf malzeme ve işçilik kullanılan, bölgenin seçkin ve tanınmış mütahitlerinin yaptığı Lüks konut veya villa Projelerini aldık. Türkiye’de ilk defa uygulanmaya başlayan bir sistem ile tüm şantiyelerimize kameralar yerleştirerek projenin ilerleyişini istediğiniz zaman internetten izleme olanağını sizlere sunuyoruz. Şu an da İzmir, Kuşadası, Çeşme, Bodrum, Foça, Güzelbahçe, Urla, Çeşmealtı bölgelerinde Emlaklarımız mevcuttur. Belirlediğimiz bu bölgeler dışında sizin talep ettiğiniz diğer bölgelerde, sizin adınıza araştırma ve portföy oluşturma hizmetini de vermekteyiz.

Neden Buradan Almak Daha Avantajlı ?
1- Size gösterilen katalog veya örnek dairelerle vakti geldiğinde size teslim edilecek olan dairenin kalitesi arasında dağlar kadar fark olurdu, artık bu ortadan kalkıyor. Türkiye’de bulunan ortaklarımız uzman inşaatçılar ve uzman avukatlarla sizin haklarınızı sözleşme ile garanti altına alacaklar. Kullanılması yahhüt edilen tüm malzemeler ve markalar tek tek kontrol edilerek size teslim edilir.
2- Eskiden, hayellerinizi ertelemek zorunda kalırdınız. Size 1 senede teslim edileceği söylenen Mülkler 2 hatta 3 senede bile teslim edilemezdi, şimdi yine uzman hukukçularımızla hazırladığımız kontratlarla teslim süresi geçen mülklerden cezai yaptırım uygulaması yapılır.
3- Ödeme imkanlarınıza göre sizin adınıza ödeme takvimleri oluşturulabilir.
4- Kredi imkanları gerek Almanya gerekse Türkiye’de sizin adınaza takip edilir.
5- Tüm TAPU ve Bürokratik işlemler siz gelmeden halledilir. Siz sabah gelip VIP araçlarımızla karşılanırsınız, öğleden sonra Tapunuz alıp dönebilirsiniz.
6- İstediğiniz taktirde konusunda uzman iç mimarlarımız villanızın içini sizin yerinize döşer. Siz sadece valizinizi yerleştirirsiniz.
KISACASı ViLLAYI TÜRKİYE’DEN ALIRSINIZ AMA, ALIŞTIĞINIZ ALMAN DİSİPLİNİ VE CİDDİYETİ ŞARTLARI GEÇERLİ OLUR.” diye konuştular.

Bilgi için:
DFK Group Tarkan Şöhret
Bahnhofstr. 21 71063 Sindelfingen
07031-817630
www.DFK.com.tr